2013-04-28 09:57:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - a mai nap színe a halványzöld

Napi horoszkóp április 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A színek ma különleges hatással lehetnek a Kosokra. Ezért csak akkor vegyen fel piros ruhát, ha fokozni akarja az aktivitását, vagy el akar csábítani valakit. Ellenkező esetben csak ellenségeket szerezhet e kihívó színnel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Megbékélésre, megállapodásra szólítják fel önt a csillagai. Ha eddig morgolódott, elégedetlenkedett is a partnerével, ma végre meglátja a jó oldalát is. És azt is, hogy hogyan forrasztható össze az, ami eltörni látszott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön körül észrevétlenül egyre színesebb lesz a világ. Ezt annak is köszönheti, hogy vibráló, gondtalan egyéniségével sokakat magához vonz. És annak is, hogy mindig partner tud lenni minden beszélgetésben.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez még csak a csendes tervezgetés ideje, bár a szemébe ömlő napfénymennyiség ugyan egyre nyugtalanabbá teszi. Már menne, utazna, világgá vágyik. Egyelőre csak tervezzen és szervezzen. Nagyon alaposnak kell lennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jövőteremtés az Oroszlánoknak megy a legjobban. Most is így van: a társaság is ezt várja öntől. Akikkel csak ma beszélget, végül mind valahogy a terveit kezdi ecsetelni. És ön ebben segíthet. Tanáccsal, hittel, bíztatással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Új terveit jól átgondolva próbálja véghez vinni. Jól teszi, mint ahogy azt is, hogy a tervekhez megfelelő mennyiségben tesz félre pénzt is. Hiszen amit akar, az nem két fillér. De ne essen a ló túlsó oldalára! Ne legyen zsugori!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ragyogó kedvében van, és ez a ragyogás az arcára, a tetteire, a szavaira is rányomja a bélyegét. A társaság kedvence és középpontja lehet ma. Sikereihez a sminkje és a ruházata is hozzájárulhat. Öltözzön ma gondosabban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem alkuszik semmiben: amit eltervezett, abból nem enged. Még akkor sem, ha maga is látja már, hogy nem a helyes utat választotta. Jó, induljon el dérrel-dúrral, de azért közben még korrigálhat, ha már senki sem látja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mozgalmas volt ez a hét, és a mai nap valahogy a számvetésé a Nyilas jegyűeknek. Jól is teszi, ha végiggondolva a múltat, a jövő irányzatait keresi. A terveket nem árt papírra is vetni. Persze teret hagyva a spontaneitásnak is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Új megoldásokat keres, és ezzel összefüggésben új feladatokat kellhet végrehajtania. Ez pedig nagy erőfeszítésébe kerülhet, különösen, ha már nagyon beleragadt a megszokott kerékvágásba. Ám ha egyszer sikerül kizökkennie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nem az eszével, hanem a szívével gondolkozik. Ez kissé paradoxonnak tűnik ugyan, de ez a vasárnap márcsak ilyen. Keressen valami elfoglaltságot, amit a természetben végezhet! Ma csak ez üdíti fel. Szívja magát teli nappal!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap színe a halványzöld: ha van, ezt a ruháját vegye fel, és ilyen környezetet keressen! A csend ma vonzóbb önnek, mint a zajos helyek. A magasabb tájak inkább, mint a völgyek. Szeretne messze látni, avagy mélyebben magában.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: